Jon Smits nieuw lid raad van bestuur Billigblomst in Denemarken

Billigblomst verwelkomt Jon Smits, een Nederlandse expert in de wereld van bloemen en planten, als nieuw lid van hun raad van bestuur.

Smits is woonachtig in Nederland en brengt jarenlange kennis en ervaring met zich mee. Met een levenslange toewijding aan de bloemen- en plantenindustrie, bekleedde hij de afgelopen jaren verschillende managementfuncties binnen internationale bloemen en planten exporteurs, waaronder Baardse B.V., Florimex Int, Sionsplant B.V. en het Deense Gasa Group Holland, waar hij gedurende meer dan 10 jaar zijn expertise heeft ingezet.

Zijn toetreding tot de raad van bestuur markeert een nieuw hoofdstuk voor Billigblomst, met een focus op expansie en inkoop om bloemen voor Deense consumenten te blijven garanderen.

Brian Reenberg, eigenaar van Billigblomst: "Ik ben buitengewoon verheugd over Jon Smits' toetreding tot de raad van bestuur van Billigblomst. Met zijn uitgebreide ervaring en netwerk in de groothandels- en detailhandelsmarkt in heel Europa zal hij onze positie aanzienlijk versterken."

Voor meer informatie:
Billigblomst
www.billigblomst.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.