Verkade Klimaat blikt terug op drukbezochte open dag

Tijdens de open dag van Verkade Klimaat werd tegelijkertijd teruggeblikt op de energietransitie van de afgelopen negentig jaar en vooruitgekeken naar de energiemogelijkheden van de toekomst, met als sleutelwoord: duurzaamheid.

Buiten was het weer wat druilerig, maar binnen was het warm en gezellig. Vanaf het moment dat Verkade Klimaat afgelopen zaterdag haar deuren om 10.00 uur opende, stroomden de gasten naar binnen. En tot de sluitingstijd van 15.00 uur bleven er geïnteresseerden komen.

Bij binnenkomst werden gasten ontvangen door medewerkers van Verkade Klimaat, die zich voor deze dag hadden laten omdopen tot gastheren en gastvrouwen. Zij leidden de bezoekers allereerst rond door het kantoorpand. In verscheidene kantoren, van Utiliteit tot Tuinbouw, waren medewerkers van de betreffende afdelingen te vinden. Zij gaven uitleg over hun werkzaamheden bij Verkade Klimaat.

Vanuit het kantoor werden de gasten verder geleid naar de productie- en logistieke hal, die voor de gelegenheid waren omgetoverd tot een werk-leerplein, een foodcourt en een duurzaamheidsmarkt. Op het werk-leerplein bevonden zich onder andere de Verkade Academy-opleidingsruimten. Hier kregen geïnteresseerden uitleg over de installaties in de ruimten en konden zij een lesje pijp buigen volgen. Ook ISW Hoge Woerd was hier met een stand te vinden. De aanwezige vertegenwoordigers van het ISW probeerden de vele jonge bezoekers te prikkelen de technische carrièrerichting te kiezen.

Op het duurzaamheidsplein waren veertig vaste leveranciers van Verkade Klimaat te vinden met een stand. Het pad liep eerst langs de leveranciers waarmee Verkade Klimaat samenwerkt op tuinbouwprojecten en daarna naar relaties op het gebied van utiliteit en woningbouw. De stands werden alle drukbezocht. Onderwijl zorgden de verse pancakes, de ter plekke geperste smoothies en swingende muziek van trio De Flamingos voor een erg gemoedelijke sfeer.

Aansluitend aan de open dag was er een receptie voor vaste relaties van Verkade Klimaat. Algemeen directeur Ronald Verkade sprak hierbij zijn dank uit aan de aanwezigen en nam hen mee in de rijke geschiedenis van het bedrijf. "Van recessies tot brand, Verkade Klimaat heeft het inmiddels allemaal meegemaakt en is er sterker dan ooit door geworden. Dat is haar kracht: altijd op de hoogte zijn van nieuwe (technische) ontwikkelingen en snel schakelen waar nodig."

Dat alles doet ze met relaties en een team van mensen die hart voor de zaak hebben en graag samenwerken om iets moois neer te zetten. En die niet vies zijn van een geintje, zoals blijkt uit het tegeltje dat namens de medewerkers werd overhandigd aan de directie: ‘Je hoeft niet gek te zijn om hier te werken… Maar ’t helpt wel!’.

’s Avonds stond er tot slot voor de medewerkers nog een groot feest op het programma.

Voor meer informatie:
Verkade Klimaat
Turfschipper 2
2292 JA Wateringen
info@verkadeklimaat.nl
www.verkadeklimaat.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.