Evanthia viert 10-jarig jubileum

Het Westlandse veredelingsbedrijf Evanthia bestaat op 1 oktober 2023 10 jaar. Sinds de oprichting in 2013 heeft Evanthia zich volledig gericht op het veredelen van snijbloemen en pot- en perkplanten, de vermeerdering van tropische planten en zaadoptimalisatie. Een mijlpaal in de geschiedenis van Evanthia is de verhuizing naar en uitbreiding van de locatie in 's-Gravenzande waar nu de veredelingsactiviteiten zijn gecentraliseerd en productie van tropische jonge planten plaatsvindt.

Een andere mijlpaal is de overname van Enviro. Directeur / eigenaar Nico Grootendorst is enthousiast over het jubileum en verklaart het succes van het bedrijf op zijn eigen nuchtere manier op de eigen bedrijfswebsite: "Als je doet wat je zegt en zegt wat je doet, kunnen mensen altijd op je rekenen." Om dit 10-jarig jubileum te vieren, heeft Evanthia een reeks klantenbezoeken met koffie en gebak gepland, en een feestelijke avond voor de ruim 90 medewerkers.

Voor meer informatie:
Evanthia
Vlotlaan 560
2681 TX Monster
Tel: +31 174 715 100
marketing@evanthia.nl
www.evanthia.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.