Tuincentra en retail kan eigen poster maken met poster generator van Royal Van Zanten

Het inspiratieplatform van What’s b(l)ooming today van Royal Van Zanten is uitgebreid met een poster generator voor tuincentra en retail. Via de inspiratiepagina’s kunnen tuincentra en retailers hun eigen posters maken van planten voor in de winkel of voor op de karren met planten. Tijdens de FlowerTrials 2023 werd deze nieuwe ‘feature’ van het inspiratieplatform ‘What’s b(l)ooming today’
gepresenteerd.

Tuincentra kunnen de posters voorzien van hun eigen barcode, consumentenprijs en bedrijfslogo. Door het toevoegen van een persoonlijke barcode kunnen in de winkel snel en direct nabestellingen bij de kweker worden gedaan door de retailer. Een ander voordeel is dat de posters voorzien zijn van mooi beeldmateriaal met consumentenvoordelen in maar liefst 8 verschillende talen.

De poster wordt direct gegenereerd, dus de gebruiker ontvangt deze niet per e-mail. Een PDF wordt direct gedownload. De gebruiker maakt een keuze tussen het formaat A3 of A4 ‘met en zonder snijranden’. Dit is handig om direct aan te leveren bij een drukkerij of eventueel zelf direct te printen.

Op dit moment bestaat het assortiment uit potaster, potchrysant, bellevardia, celosia, colorita en multiflora. Het assortiment planten zal in de toekomst worden uitgebreid.

Voor meer informatie:
Royal Van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
Tel.: +31 (0)297 387170
www.royalvanzanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.