Plantion opent "Plantion Shop & Go"

Op de eerste dag van haar najaarsbeurs, op 20 en 21 september, heeft Plantion een nieuw concept geïntroduceerd. Plantion Shop & Go is een "winkel" waar groenprofessionals toegang hebben tot een extra breed assortiment. Kopen bij Plantion Shop & Go kan zowel in de fysieke winkel in het Plantion-gebouw als 24/7 vanaf elke andere plek via de webshop. Gekochte producten kunnen worden meegenomen of thuisbezorgd.

Plantion presenteert Shop & Go als een totaalconcept: een uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten, snijbloemen en accessoires zoals ondergronden van OASIS® op één goed bereikbare locatie. Het wekelijks wisselende aanbod volgt de seizoenen en er zijn ook regelmatig ‘limited editions’. Zo werd op 20 september een speciaal cadeaupakket gelanceerd met luchtzuiverende planten, in samenwerking met Air So Pure.

Geïnteresseerde groenprofessionals die willen kennismaken met Plantion Shop & Go of andere diensten kunnen hier informatie vinden. Ook is het mogelijk om contact op te nemen via info@plantion.nl.

Voor meer informatie:
Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede (Gld)
Tel: +31 318661700
info@plantion.nl
www.plantion.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.