Afscheidsbijeenkomst voor Agnes van Ardenne bij Naktuinbouw

Naktuinbouw nam op vrijdag 15 september 2023 afscheid van bestuursvoorzitter Agnes van Ardenne. Tijdens een bijeenkomst blikten aanwezigen uit bestuur, sectorraden, Raad voor plantenrassen, directie, MT en ondernemingsraad terug op de ruim 6,5 jaar dat zij de voorzittershamer hanteerde.

Waarnemend voorzitter Wim Nijssen sprak een bestuurlijk dankwoord uit. Hij gaf aan dat met de komst van Agnes een andere bestuurscultuur binnen Naktuinbouw ontstond. Agnes was een voorzitter met een duidelijke visie op Naktuinbouw. Hij stond nog even stil bij de discussies die leidden tot een mooi pakket en goede balans aan publiek/privaat werk. Vooral zag hij de trots van Agnes op Naktuinbouw en diens gepassioneerde en deskundige medewerkers. Vakmensen die staan voor kwaliteit in hun werk. John sloot af met een groot woord van dank aan Agnes voor alle zaken die zij in gang heeft gezet.

Vervolgens sprak John van Ruiten namens directie en management. Tenslotte voerde Jenneke Weijermars vanuit de ondernemingsraad, namens de medewerkers, het woord. Tijdens de receptie werden diverse cadeaus overhandigd.

Bron: Naktuinbouw


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.