LTO Verzekeringen neemt Topteam Agrarische Assurantiën over

LTO Verzekeringen neemt Topteam Agrarische Assurantiën over. Met deze overname bundelen LTO Verzekeringen en Topteam de krachten om de tuinbouwsector te voorzien van verzekeringsadvies. Topteam blijft een zelfstandig opererende organisatie binnen LTO Verzekeringen.

De tuinbouwsector staat de komende jaren voor grote veranderingen en uitdagingen. De krachtenbundeling van de twee agrarische partijen is volgens Jaap Eringa, directeur LTO Verzekeringen, daarmee van strategisch belang voor de sector. Klanten behouden hun vertrouwde aanspreekpunt en de vijf vennoten in Topteam blijven verbonden aan de onderneming. Het bijdragen aan de verzekerbaarheid van de agrarische sector weegt zwaar, volgens Patrick Bramer, algemeen directeur van LTO Bedrijven.

Ruim 5.000 boeren en tuinders zijn via de twee tussenpersonen verzekerd. Vanuit kantoren in Velserbroek (Noord-Holland), Hilvarenbeek (Noord-Brabant) en Wommels (Friesland) worden agrarische bedrijven in het hele land bediend.

Voor meer informatie:
LTO Verzekeringen
Zadelmakerstraat 140
1991 JE Velserbroek
Tel: 023 – 5201516
info@ltoverzekeringen.nl
www.ltoverzekeringen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.