Kwekerij Mostert neemt Flora@Home over van PostNL

In 2017 startte PostNL het initiatief Flora@Home, een dienst die online retailers de mogelijkheid biedt om bloemen en planten online te verkopen, waarbij PostNL verantwoordelijk was voor de logistiek en inkoop bij kwekerijen en verzending van de pakketten. In de afgelopen jaren hebben webwinkels in bijna heel Europa van deze service geprofiteerd, en honderdduizenden boeketten, planten en accessoires hebben hun weg gevonden naar consumenten in Europa.


V.l.n.r. Matthias Mostert, Frits Mostert, Jesse Mostert, Ruben Mostert, David Mostert

Nu is het tijd om een volgende stap aan te kondigen in de ontwikkeling van Flora@Home. Binnenkort zal Flora@Home zelfstandig verder gaan en wordt het eigendom overgedragen aan Kwekerij Mostert, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Kwekerij Mostert bestaat al sinds het begin van de jaren 60 en is gespecialiseerd in het kweken van diverse speciale kamerplanten. Daarnaast is er de laatste jaren sterk ingezet op e-commerce. De e-commerce tak van dit familiebedrijf verstuurt jaarlijks honderdduizenden pakketten met kamer- en tuinplanten voor meerdere webshops.

Flora@Home zal binnen deze groep de onderneming zijn die e-fulfilment aanbiedt aan aangesloten webshops, retailers en marktplaatsen.

Momenteel is de logistieke operatie van Flora@Home gevestigd in Aalsmeer, maar deze zal geïntegreerd worden in het e-fulfilmentcentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel. In dit centrum wordt de expertise van Kwekerij Mostert en Flora@Home gebundeld. Ook zal het volledige team van Flora@Home onderdeel gaan uitmaken van het nieuwe e-commerce bedrijf.

Met deze stap zal Flora@Home, in samenwerking met Kwekerij Mostert, de ideale e-commerce partner worden voor ondernemers die online floreren in de bloemen- en plantenmarkt.

Voor meer informatie:
Kwekerij Mostert
Jesse Mostert
E: jesse@kmn.nl
www.kwekerijmostert.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.