Vergeet de rookworst: stamppot met een tulpenbol is het nieuwe eten. Sosha Duysker en Anne Gimbrère schotelen in Restaurant van de Toekomst hun versie voor aan culinair journalist Joël Broekaert. Ook zoeken ze een duurzaam alternatief voor suddervlees, zo is te lezen bij de TV gids.
Geen stamppot met rookworst, maar met een tulpenbol. Het klinkt niet als een maaltijd om van te watertanden, maar in Restaurant van de Toekomst proberen Sosha Duysker en Anna Gimbrère het tegendeel te bewijzen met de hulp van sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë.
Stamppot zonder tulpenbol.
Restaurant van de Toekomst
Ze maken ieder een versie van dit toekomstbestendige gerecht en laten het keuren door culinair journalist Joël Broekaert. Voor hem is het geen nieuws dat chefs experimenteren met tulpenbollen. Die zijn niet alleen duurzamer dan een stuk vlees, ze zijn ook gezond en je kunt er goed mee variëren: ze kunnen in de stamppot, maar ook in de frituurpan of in de soep.
Bron: TV Gids