Vijfde verjaardag ACCEZ op 9 november

Provincie Zuid-Holland viert op 9 november, van 15:30 uur tot 18:00 uur, het 5-jarig bestaan van ACCEZ. ACCEZ is een samenwerking tussen de provincie Zuid-Holland, TU Delft, Universiteit Leiden, Erasmus Universiteit Rotterdam, WUR en VNO-NCW West. Samen willen ze de verduurzaming van stedelijk en landelijk gebied en de land- en tuinbouw versnellen. Ter ere van het 5-jarige bestaan van ACCES biedt de provincie Zuid-Holland, op donderdag 9 november 2023, een podium aan het evenement "Dit is Zuid-Holland."

De provincie Zuid-Holland heeft met de vele universiteiten en hogescholen in de regio een unieke positie: er is kennis in overvloed om de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan. Echter merkt de provincie dat deze uitdagingen vaak individueel worden aangepakt, zonder gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring.

Uitnodiging
Donderdag 9 november 2023
15.00 – 18.00 uur
Provinciehuis Zuid-Holland

Tijdens het evenement op 9 november trakteert ACCEZ op kennis, expertise en ervaringen van vooraanstaande sprekers, ondernemers en academici. Je krijgt daarmee een nieuwe blik op het kennispotentieel van Zuid-Holland: "‘van kennisverspilling naar slim (her)gebruik!’

Worstel je met de complexiteit van jouw opgave? Kun je extra onafhankelijke denkkracht gebruiken? Hier is het dan mogelijk om aan te melden.

Bron: Greenport West-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.