Gemeente Westland organiseert workshop tijdens EWRC: "Planten zijn de toekomst van Europa!"

Dinsdag 10 oktober organiseert de gemeente Westland tijdens de EWRC in Brussel (European Week of Regions and Cities) een workshop met als onderwerp: Planten: de oplossing voor Europa's duurzame en gezonde toekomst.

In deze workshop staat de samenwerking centraal die nodig is om innovatie, groei en mondialisering te realiseren.

Burgemeester Arends één van de sprekers
Sprekers tijdens de workshop zijn burgemeester Bouke Arends, Daniel Buda (lid Europees parlement) en Karin Metzlaff (directeur generaal European Plant Science Organisation).

EWRC
Tijdens de Europese Week van regio's en steden in Brussel leren lokale- en regionale overheden en hun partners van elkaar tijdens allerlei workshops. Ook laten zij zien in staat te zijn om groei en werkgelegenheid te creëren en wordt duidelijk gemaakt dat lokale en regionale overheden van belang zijn voor een goed bestuur in Europa.

Organisatie
De gemeente Westland organiseert de workshop samen met de Universiteit voor Landbouwwetenschappen en Diergeneeskunde uit Cluj-Napoca, de Provincie Noord-Holland, Pays de la Loire Europa en het Departement van Landbouw en Visserij Vlaanderen.

Aanmelden is hier mogelijk.

Bron: Gemeente Westland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.