Nieuw Noord-Amerikaans onderzoeksprogramma gelanceerd

Sollum Technologies heeft een nieuw onderzoeksprogramma gelanceerd en is klaar om samen te werken met onderzoekscentra en universiteiten in de Verenigde Staten.

Dit programma, met de naam S.E.A.R.C.H™ 1, is ontworpen om onderzoekers en instituten in staat te stellen doorbraken te realiseren in de kennis en praktijk van tuinbouwbelichting door gebruik te maken van Sollum's LED groeilichtoplossing. Sollum wil de manier waarop planten in kassen worden geteeld verbeteren door zijn volledig aanpasbare belichtingsoplossing te gebruiken om de groei te optimaliseren, de productkwaliteit en houdbaarheid te verhogen, bij te dragen aan het plaagbeheer, een efficiënt gebruik van hulpbronnen te bevorderen en een belangrijke factor te zijn in de bedrijfsvoering in kassen, de kosten te beheersen, met name de energiekosten.

"We zijn verheugd om dit programma te introduceren als een bewijs van Sollum's voortdurende steun aan wetenschappelijke vooruitgang en duurzame agricultuur, "zei Michael Hanan, Senior Sales Director van de Amerikaanse markt bij Sollum. "Door onze ultramoderne LED-lichtoplossingen beschikbaar te maken voor onderzoekers, willen we hen in staat stellen om te werken op het grensvlak van wetenschap van belichting in de tuinbouw en de ontdekking van nieuwe inzichten versnellen in onderwerpen zoals opbrengstoptimalisatie, morfologiebeheer, plaagbestrijding en het maximaliseren van gewas- en voedingskwaliteit op de meest energie-efficiënte manier."

De doelstelling van het programma sluit aan bij Sollums streven naar innovatie en duurzaamheid. Door onderzoekers toegang te geven tot een unieke belichtingsoplossing, ziet Sollum een toekomst voor zich waarin vooruitgang in tuinbouwbelichting bijdraagt aan een grotere gewasopbrengst en de teelt van efficiëntere en duurzamere teeltpraktijken.

Voor meer informatie:
Sollum Technologies
sollumtechnologies.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.