Regiobestuurders Brabant/Zeeland gaan voor tweede bestuurstermijn

Regiobestuurders Peter Marinissen, René Tielemans en Rob van Duijn stellen zich kandidaat voor de tweede termijn voor de functie van regiobestuurders Brabant/Zeeland. Leden van Glastuinbouw Nederland in de regio Brabant/Zeeland die het niet eens zijn met deze kandidaatstelling, kunnen tot en met maandag 18 september 2023 een tegenkandidaat voorstellen. Het voorstellen van een tegenkandidaat kan door het sturen van een e-mail naar Wendy Klijn, regiocoördinator bij Glastuinbouw Nederland.


Van links naar rechts: Peter Marinissen, René Tielemans en Rob van Duijn.

De drie regiobestuurders die zich opnieuw kandidaat stellen zijn:

Peter Marinissen
Peter Marinissen (51) is eigenaar van het bedrijf Kwekerij Marinissen in Veere. Het bedrijf teelt amaryllis op 1,9 ha. Hij is tevens lid van de ledenraad van Glastuinbouw Nederland. Ook is hij voorzitter van ZLTO-afdeling Walcheren. “Ik stel me kandidaat voor de tweede bestuurstermijn als regiobestuurder, omdat ik mij wil inzetten voor een volwaardige en volhoudbare land en tuinbouw.”

René Tielemans
René Tielemans (52) is mede-eigenaar van het bedrijf Tielemans Groentekwekerij in Boekel. Het bedrijf teelt tomaat en komkommer op 17 ha. In het verleden is René actief geweest als ZLTO-afdelingsbestuurder Boekel. “Ik stel me kandidaat voor de tweede bestuurstermijn als regiobestuurder, omdat ik het erg belangrijk vind dat glastuinbouw Nederland invloed uitoefent op beleidsvorming en het belang van de Nederlandse tuinbouw in stand houdt.”

Rob van Duijn
Rob van Duijn (50 jaar) is mede-eigenaar van Van Duijn de Jong aubergines. Het bedrijf teelt 40 ha aubergines op 4 locaties in Steenbergen, Dinteloord, Oosterland en Westdorpe. Hij is tevens bestuurslid van Kom in de kas. “Ik stel me kandidaat voor de tweede bestuurstermijn als regiobestuurder, omdat ik het belangrijk vind dat de belangen van de glastuinbouw in Zuid-Nederland vertegenwoordigd zijn in de lobby met de overheid.”

Bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.