Marco Zwaan:

Koen Pack Miami produceert nu pothoezen in VS

De productie van pothoezen op de locatie in Miami van Koen Pack is officieel van start gegaan. "Na een succesvolle lancering in Canada is het nu tijd voor de Amerikaanse vestiging om de markt te bestormen", zegt Marco Zwaan, Chief Executive Officer Noord-Amerika bij Koen Pack Canada. "Pothoezen blijven een populaire verpakking in de bloemensector. Na de installatie van op maat gemaakte machines is het team van Koen Pack aan de slag gegaan."

Volgens Zwaan is er veel enthousiasme over de hele linie, waarbij de productie zowel de klanten als de planeet ten goede komt. "Koen Pack kan zijn klanten verbeterde doorlooptijden en kwaliteitsproducten op maat bieden. Door de hoezen op Amerikaanse bodem te produceren, creëren ze ook lokale banen en dragen ze bij aan de economie."

Deze interessante nieuwe onderneming heeft nog een ander belangrijk voordeel: het milieu. "In plaats van de pothoezen van Azië naar Amerika te transporteren, betekent de productie in de VS een indrukwekkende reductie van 95% aan fossiele brandstoffen. Duurzaamheid is een prioriteit voor Koen Pack, met innovatieve producten en geavanceerde productie zijn ze een voorloper op weg naar een duurzamere toekomst."

Voor meer informatie:
Koen Pack
www.koenpack.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.