Nature Art Fair op 16 en 17 september in Aalsmeer

De Nature Art Fair is een beurs die volledig in het teken staat van kunst geïnspireerd door de natuur. Eén keer per jaar worden de ruimtes van het Flower Art Museum in Aalsmeer beschikbaar gesteld aan kunstenaars die hier een weekend lang hun werk presenteren en verkopen. Het museum laat weten dat de Nature Art Fair dit jaar plaats vindt op zaterdag 16 en zondag 17 september, gelijktijdig met de Kunstroute in Aalsmeer, georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer.


Studio Elka

Het museum is één van de vaste deelnemers. Dit werkt twee kanten op: voor de bezoekers van de Kunstroute is het museum een prachtige locatie om dit weekend gratis te bezoeken, en voor de deelnemende kunstenaars is het leuk als er veel publiek komt.


Carole Rey

Tijdens de Nature Art Fair is werk te zien en te koop van 23 kunstenaars uit binnen- en buitenland. Vele disciplines zijn vertegenwoordigd, waaronder fotografie, schilderkunst, textiel, kunst gemaakt van natuurlijke materialen, beelden, tekeningen en glaskunst. De kunstenaars hebben de natuur als inspiratiebron met elkaar gemeen, maar de manier waarop zij dit uitwerken is gevarieerd. Ook is er een verkoopstand met kunst- en natuurboeken en is de museumwinkel geopend. Bij de entree van het museum staat de foodtruck van Jaim & Zo voor lunch en snacks. In de koffiecorner van het museum is koffie/thee met ‘Aalsmeers turfje’ verkrijgbaar.


NAF banner

De Nature Art Fair is beide dagen gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Het museum is gevestigd aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Er is gratis parkeerruimte voor de deur en in de omgeving. Meer informatie, inclusief een overzicht van deelnemende kunstenaars, is te vinden op https://www.flowerartmuseum.nl/naf2023.

Meer informatie over de Kunstroute Aalsmeer is hier te vinden.


Nynke van Zwol


Françoise Vaal

Bron: Flower Art Museum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.