Ronald Hartman, Hartman Expeditie:

"Dagelijks met 50 vrachtwagens naar alle Scandinavische bestemmingen"

Tholen - Hartman Expeditie maakt dit jaar zijn debuut op de Fruit Attraction in Madrid. De transportgroep is gespecialiseerd in het temperatuurgecontroleerde groupagetransport vanuit Nederland en België naar Scandinavië. "Voor Spaanse vervoerders en exporteurs die niet de laatste pallets naar Scandinavië willen rijden, vormen we met onze groep een ideale crossdocklocatie. Met het winterseizoen in aantocht is de beurs voor ons een ideaal moment om onze logistieke dienstverlening te promoten", vertelt directeur Ronald Hartman.

"Zij kunnen hun handel lossen op onze locaties in Poeldijk, Nieuw-Amsterdam en op onze Deense locaties in Greve en Vejle. Wij vertrekken vervolgens zeven dagen per week naar alle bestemmingen in Scandinavië", vertelt Ronald. Hartman Expeditie heeft een wagenpark van ruim 200 vrachtwagens en is de grootste groupagetransporteur met AGF en bloemen en planten op de Scandinavische markt. "Die schaalgrootte is een voordeel, want we komen letterlijk in alle uithoeken van Scandinavië."


Ronald Hartman

De hoge brandstofprijs blijft een hot item in het transport. "Gelukkig wordt deze gecompenseerd, maar er zal toch een keer een structurele oplossing voor moeten komen. Wij werken bijvoorbeeld met brandstofbesparingsprogramma's, waarin we chauffeurs motiveren om zuiniger te rijden", vertelt de transportondernemer, die eerder al fors investeerde in LNG-trucks. "Dat gaat op dit moment redelijk goed, maar het blijft een hele grillige markt."

Green Label Logistics
"We zijn erg trots op ons label Green Label Logistics, waarmee we enorme stappen in duurzaamheid zetten. Door gebruik te maken van technische innovaties, een betere afstemming van ritten, inzet van windmolen en zonnepanelen en de toepassing van hvo100 en LNG zijn we erin geslaagd de uitstoot van CO2 met 95% terug te dringen!"

Inmiddels heeft Hartman Expeditie opnieuw 25 nieuwe Scania's besteld. "Ook hebben we vijf nieuwe Spaanse trailers gekocht. Ik hoop dat het gaat lukken om er één voor het beursgebouw te krijgen!"

Bezoek Hartman Expeditie tijdens Fruit Attraction in Hal 4 - B22

Voor meer informatie:
Hartman Expeditie
Tel.: +31 (0)174 520 516
ronald@hartmanexpeditie.nl
www.hartmanexpeditie.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.