Bijeenkomst "Gaan met die circulaire kas" op maandag 4 september

Glastuinbouw Nederland houdt op maandag 4 september 2023 de bijeenkomst "Gaan met die circulaire kas; samen gelukkiger en gezonder". Tijdens deze bijeenkomst neemt Glastuinbouw Nederland voorzitter Adri Bom-Lemstra de actualiteit in de glastuinbouw onder de loep. Welke energiedossiers hebben prioriteit? Wat doet Glastuinbouw Nederland met de impactanalyse gewasbescherming? Wat is de visie op de huisvesting van internationale medewerkers? Hoe zetten we met elkaar de benodigde stappen richting de Kader Richtlijn Water?

Vervolgens geeft Rob Baan van Koppert Cress en tevens bestuurslid van Glastuinbouw Nederland, een lezing over het thema Gezondheid & Geluk. De glastuinbouwsector levert de basis voor een gezonde en gelukkige samenleving. Hoe krijgen we dit met elkaar op het netvlies bij politiek, media, burger en consument?

Aansluitend introduceert Jakoline van Straalen, communicatiespecialist Glastuinbouw Nederland, de Toolkit Gezondheid & Geluk. Informatie en hulpmiddelen die u kunnen helpen om als ondernemers uw eigen verhaal over de glastuinbouw te vertellen aan een schoolklas, uw buren of aan raadsleden, bestuurders en ambtenaren van uw gemeente en provincie. Er is gelegenheid om actuele zaken in de regio te bespreken en informeel met de sprekers en elkaar te netwerken.

Programma

  • 19.15u: Ontvangst
  • 19.30u: Opening door Mari van den Heuvel en Jean Aerts (voorzitters van Glastuinbouw Nederland regio Brabant/Zeeland en Limburg)
  • 19.35u: Gaan met die Circulaire kas en voortgang op de actuele beleidsthema’s door Adri Bom-Lemstra
  • 20.05u: Filmpje “Tuin er niet in”
  • 20.15u: "Gezondheid & Geluk; het is onze missie!" door Rob Baan
  • 20.30u: Toolkit Gezondheid & Geluk door Jakoline van Straalen
  • 20.45u: Actuele regionale thema’s door Mari van den Heuvel en Jean Aerts
  • 21.00u: Sluiting en netwerkborrel
  • 21.30u: Einde

Deze bijeenkomst is alleen te bezoek door leden van Glastuinbouw Nederland. Aanmelden is hier mogelijk. Aanmelden is verplicht en kan tot 1 september 2023, 12:00 uur. De bijeenkomst is bij Hoeve Rosa, de Hofschuur, in Sevenum.

Bron: LLTB


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.