16 september

Trias Westland geeft kijkje achter de schermen tijdens Open Energiedag

Dit jaar organiseert Trias Westland voor de derde keer een Open Energiedag. Tijdens een rondleiding op de aardwarmtelocatie vertellen experts meer over het gebruik van aardwarmte als duurzame warmtebron. Diep verborgen onder de grond is duurzame warmte beschikbaar. De warmte is uitermate geschikt voor het verwarmen van kassen, woningen en gebouwen en goed voor het milieu. Tijdens de Open Energiedag bij Trias Westland op zaterdag 16 september wordt daar meer over verteld.


Aardwarmtelocatie Trias Westland

Geef je op voor een rondleiding
Tijdens de Open Energiedag zijn bezoekers van harte welkom bij Trias Westland in Naaldwijk. Experts geven een rondleiding op de locatie waar op 2,3 kilometer diepte de warmte uit de aarde gehaald wordt. Ook vertellen ze hoe daarmee meer dan 275 hectare glastuinbouw, bloemenveiling Royal FloraHolland en woningen (in de Lier) in het Westland van duurzame warmte worden voorzien. Aanmelden voor de dag is hier mogelijk.

Wil je werken aan aardwarmte?
Tijdens de Open Energiedag bij Trias Westland is ook de afdeling recruitment van HVC warmte aanwezig om geïnteresseerden meer informatie te geven over de openstaande vacatures en leerwerk plekken binnen Trias Westland en HVC Warmte.

Bron: Trias Westland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.