Thermeta genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2023

Thermeta uit Wateringen is genomineerd voor de OOM Award Zuid-Holland 2023. De OOM Award is de onderscheiding voor het actiefste (metaal)leerbedrijf in de provincie. Het bedrijf maakt gas- en oliebranders voor glastuinbouw en industrie.

Opleiden is letterlijk de toekomst van je bedrijf, zegt directeur Egbert de Gelder van Thermeta. “Door op te leiden zorg je dat de zaak niet stilstaat, maar dat je vooruitgaat. Je ziet dat mensen die zich ontwikkelen zo enthousiast worden, dat ze collega’s ook weer meenemen. En zo gaat iedereen met nog meer plezier naar zijn werk toe.” Naast Thermeta, zijn NK Profiel uit Zwijndrecht en Blozo uit Vlaardingen genomineerd.

De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid, het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden en de mate waarin er tijdens het werk geleerd wordt en de stimulans vanuit de werkgever hiervoor. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

Bron: Stichting OOM


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.