Bergcamp introduceert Cyclamen Exclusive

Deze week introduceert kwekerij Bergcamp het nieuw merk Cyclamen Exclusive. De meest bijzondere cyclamen worden vanaf vandaag onder één merknaam en uitstraling verkocht. Eigenaar
Walter van den Berg: “De laatste jaren hebben wij steeds nieuwe variëteiten toegevoegd aan ons assortiment. De tijd is rijp voor meer herkenning en erkenning van onze Exclusive Cyclamen uit de veredeling van Schoneveld Breeding: Merengue, Petticoat, Djix en Odora”.


V.l.n.r. Tamara en Sander van den Berg en Sander Burger

Productontwikkeling
Het idee ontstond een jaar geleden, bij Walter en zijn vrouw Tamara thuis aan de keukentafel. Tamara: “Wij geloven dat bijzondere Cyclamen als deze best wat luxe en klasse uit mogen stralen. De diamant vorm, het lettertype, de zachtroze trendkleur en de sterren die we gekozen hebben stralen dat uit, net als de Cyclamen, exact dat wilden we bereiken.”

Ketenbrede visie
“Om te kijken hoe we ons doel samen kunnen bereiken, zijn we met veel bedrijven en consumenten in gesprek gegaan", vervolgt Walter. "Mensen uit de sector en juist buiten de sector. Het is enorm interessant om reactie te peilen. Wat vindt men belangrijk? Wat beïnvloed de keuze van de consument? Vormgeving, kleuren en verpakking, we hebben dit een jaar lang getest bij diverse doelgroepen. Alle input & data is verzameld en we zijn daar verder mee aan de slag gegaan. We zijn enorm dankbaar voor iedereen die heeft meegedacht, zonder de input van zoveel anderen, waren we nooit zover gekomen!"

Verkoper Sander Burger en Walter en Tamara van den Berg bezoeken deze week diverse klanten met een samengestelde tray Cyclamen Exclusive.

Voor meer informatie
Kwekerij Bergcamp
Sander Burger
T: +31 (0)174 51 80 85
sales@bergcamp.nl
www.bergcamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.