Alex Krouwer nieuwe Sales Manager bij Greenie

Greenie (onderdeel van LinkThings) heeft haar organisatie versterkt met de komst van Alex Krouwer als Sales Manager per 1 augustus 2023.

Alex is de afgelopen 7 jaar werkzaam geweest bij Evanthia en heeft de laatste 1,5 jaar ervaring opgedaan in zijn rol als Sales Manager van regio Midden Oosten. Deze ervaring gebruikt hij nu om Greenie goed in de markt te gaan zetten.

Greenie is een IT-Tool die in samenwerking met John Grootscholten van JoGrow is ontwikkeld, met als doel teeltbeslissingen meer op feiten te baseren en daardoor het maximale rendement uit de kast te halen.

Maurits Blom en Alex Krouwer

In Greenie wordt alle informatie van een teelt geregistreerd. Hierdoor creëer je je eigen database die van onschatbare waarde is. Met deze data kan je precies analyseren waarom teelten goed en fout gaan.

In de planningsmodule kun je voortdurend verschillende scenario’s schetsen en analyseren wat de beste optie is. Op basis van historische data zal Greenie alles voor je uitrekenen zoals de teeltcyclus, benodigde ruimte en verwachte kosten/opbrengsten.

Alex kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de tuinbouwsector. "Ik hoop telers ervan te kunnen overtuigen dat telen op basis van data de toekomst heeft."

Voor meer informatie kijkt u op https://greenie.ai/ of neemt u contact op met Alex via 0624160605 of alex@linkthings.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.