Meerdaagse training ‘Zelf aan het werk met sensoren’

Op 13, 20 en 27 september 2023 staat de meerdaags training ‘Zelf aan het werk met sensoren’ gepland bij Delphy in Bleiswijk. Deze training is bedoeld voor telers, meldt Greenport West-Holland.

Tijdens de training gaat men zelf aan het werk met data uit sensoren. Grafieken lezen, de meetgegevens vertalen en computerinstellingen aanpassen van vocht, uitstraling, instraling en temperatuur worden op de verschillende trainingsdagen behandeld. Ook worden de nieuwe plantsensoren besproken, wat elkaars praktijkervaringen zijn met de verschillende sensoren, hoeveel sensoren er in een afdeling nodig zijn en waar deze bevestigd moeten worden om de teeltdoelen te bereiken.

Versnellen Groene Digitalisering in de Glastuinbouw
De training valt onder het project ‘Versnellen Groene Digitalisering in de Glastuinbouw’ waarin met een groot aantal partijen uit de tuinbouw gewerkt wordt aan het versnellen van de toepassing van digitalisering: Zentoo, Delphy, Greenport West-Holland, Glastuinbouw Nederland, Inholland en Priva.

Bron: Greenport West-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.