Klanten Kaufland in Duitsland en Polen getrakteerd op zakje bijen-aantrekkende bloemzaden bij aankoop Hebe Donna

Consumenten van supermarktketen Kaufland in Duitsland en Polen ontvangen de aankomende weken bij aankoop van een Hebe Donna een gratis zakje bijen-aantrekkende bloemzaden. De actie is ontstaan door een samenwerking tussen verschillende partijen met een gemeenschappelijk doel: vergroenen.

In samenwerking met Bloemenbureau Holland, Honey Highway en handelspartij DRC Plant heeft telersvereniging Addenda een etiket ontwikkeld met daaraan bloemenzaadzakje gemonteerd. Bij-vriendelijk Hebe Donna van Addenda is een echte bijenlokker en voorziet bijen en andere insecten van voedsel van juni tot november. Met de actie wordt de consument gestimuleerd tot het planten van een Hebe Donna en het zaaien van de bijen-aantrekkelijke bloemzaden.

Honey Highway
De bloemenzaadzakjes zijn afkomstig van Honey Highway. Het doel van Honey Highway is het redden van de biodiversiteit door een bijenparadijs te maken van onze bermen, industrieterreinen en braakliggende terreinen door heel Nederland. Dit doet Honey Highway door bloemenbermen en bijenparken aan te leggen samen met ondernemers, bedrijven en grote overheidsinstanties. In samenwerking met Bloemenbureau Holland hebben zij de levering van de bloemenzaadzakjes mogelijk gemaakt.

Voor meer informatie:
Addenda

www.addenda.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.