Ryanne Rustenburg van start als kwartiermaker Greenchain NH

Ryanne Rustenburg is per 1 augustus 2023 begonnen als kwartiermaker voor Greenchain NH. Ryanne heeft ervaring en daarnaast bekenden in het netwerk. De komende maanden gaat zij samen met de kwartiermaker financi├źn en een team van partners bouwen aan een organisatiestructuur en een plan van aanpak voor Greenchain NH.

Het doel van Greenchain NH is technologische innovatie te versnellen om de ambities van de agrarische sector op het gebied van verduurzaming (energietransitie en circulaire economie) en digitalisering te realiseren. Hiertoe werken de partners aan het opleiden van voldoende gekwalificeerde arbeidskrachten voor de (brede) agrisector in Noord-Holland. Met focus op het bereikbaar en toepasbaar maken van de kennis van technologische innovaties voor ondernemingen (met name het MKB), ondernemers en werknemers en het onderwijs.

Greenchain NH is een samenwerking tussen een groep aanjagers van innovatie (Greenport NHN, Greenport Aalsmeer en Amsterdam Green Campus), een aantal kennis- en onderwijsinstellingen (o.a. Vonk, Inholland) en diverse bedrijven uit de agrisector, zoals Vertify. Ook regionale overheden (Ontwikkelingsbedrijf NHN en Provincie Noord-Holland) zijn betrokken.

Bron: Greenport Noord-Holland Noord


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.