6 en 7 september, Aalsmeer

Autumn Fair in teken najaarsassortiment planten én bloemen

Op 6 en 7 september 2023 organiseert Royal FloraHolland weer de Autumn Fair in Aalsmeer. Kwekers van kamer- en tuinplanten presenteren hun aanbod, waarbij het najaarsassortiment centraal staat.

De beurs een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor het herfstseizoen. Er is een breed assortiment aan kamer- en tuinplanten te bewonderen, zodat de handel zich goed kan oriënteren op aankomend seizoen.

Orchideeën Plaza en 365 dagen-Bloemenmarkt
De eerste dag van de Autumn Fair staat in het teken van de Orchideeën Plaza: hier worden potorchideeën getoond voor de verkoop. Bezoekers zijn dus in één keer op de hoogte van het nieuwste assortiment van de kweker. Nieuw is de 365 dagen-Bloemenmarkt; die plaatsvindt op de tweede dag van de beurs. Kwekers presenteren hier de seizoensbloemen voor het najaar.

Aanmelden
De Autumn Fair, Orchideeën Plaza en de 365 dagen-Bloemenmarkt vinden plaats op Royal FloraHolland, locatie Aalsmeer. Openingstijden zijn:

Autumn Fair & Orchideeën Plaza: woensdag 6 september | 08.30-15.00 uur

Autumn Fair & 365 dagen-Bloemenmarkt: donderdag 7 september | 08.30-15.00 uur

Aanmelden kan hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.