Certhon volledig overgenomen door Japanse robotbouwer

Denso Corporation heeft een definitieve overeenkomst getekend voor de overname van Certhon. Eerder in 2020 heeft Denso een minderheidsbelang in het familiebedrijf genomen. Nu wordt ook de volgende stap gezet en neemt de Japanse robotbouwer alle aandelen van Certhon over.

"DENSO heeft een internationaal netwerk en een sterke reputatie voor het ontwikkelen van geavanceerde technologie en we kijken ernaar uit om de baanbrekende samenwerking verder vorm te geven", aldus Lotte van Rijn, Algemeen Directeur van Certhon. "De investering van DENSO zorgt ervoor dat we de continuïteit voor onze medewerkers, klanten en leveranciers, ook in de toekomst kunnen behouden. Het biedt kansen die essentieel zijn voor een bedrijf als Certhon, dat altijd de grenzen van kwaliteit en innovatie wil verleggen."

Hidehiro Yokoo, Senior Executive Officer van de Food Value Chain Business Development Division bij Denso, zegt: "Door de volledige overname van Certhon zullen we onze inspanningen versnellen om wereldwijde uitdagingen op het gebied van voeding en landbouw op te lossen. We zijn ervan overtuigd dat Certhon een unieke partner is met gedeelde waarden en aanvullende technologieën, en samen zullen we blijven groeien. DENSO zal blijven samenwerken met Certhon om oplossingen te bieden die voedselveiligheid en -veiligheid bieden, altijd, overal en aan iedereen, voor altijd."

Voor meer informatie:
Certhon
ABC Westland 555
2685 DG Poeldijk
Tel.: +31 (0)174 22 50 80
info@certhon.com
www.certhon.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.