Nieuw DigitaliseringsEvent op 4 oktober

Het nieuwste DigitaliseringsEvent staat gepland op 4 oktober 2023 in de regio Bommelerwaard. Telers kunnen daarmee grip krijgen op de teelt met digitalisering. Op 4 oktober is het mogelijk om verschillende praktijkgerichte workshops te volgen met titels als Verdamping en digitalisering, De keuze is reuze in het assortiment sensoren, Het Nieuwe Telen, Slim omgaan met energie, Digitalisering Chrysantenteelt, Meetwaarden van sensoren lezen en Autonoom telen.

Uit de sensorenmiddag en het eerste DigitaliseringsEvent is gebleken, dat de behoefte aan meer concrete handvatten voor het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. Telers van glasgroente, sierteelt en/of zachtfruit onder glas zijn van harte uitgenodigd voor dit tweede event.

Tijdens de sensorenmiddag van 26 januari lag de nadruk op de beschikbare sensoren, waar en hoe sensoren kunnen worden toegepast en welke sensoren werkelijk helpen in de bedrijfsvoering. Met het DigitaliseringsEvent op 9 mei 2023 werd de volgende stap gezet in het optimaliseren van de teeltprocessen op optimaal te kunnen produceren. Met dit nieuwe DigitaliseringsEvent worden telers verder geholpen met het toepassen van de kennis in de praktijk.

Het is mogelijk om hier een interesseformulier in te vullen. Hier is daarnaast meer informatie te vinden op de website van Groene Digitalisering.

Voor meer informatie:
Delphy
Agro Business Park 5
6708 PV Wageningen
Tel:+31 (0)77 398 75 00
https://delphy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.