Karin van der Eijk in KasGesprek:

"We zaten in de financiële crisis en dat zag ik dagelijks terug in onze resultaten"

In KasGesprek 7 van Glastuinbouw Nederland komt Karin van der Eijk aan het woord van VDE Plant uit Woubrugge. Ze vertelt over "Intenz" wat een merk is van VDE Plant. In het gesprek komt de veelzijdigheid van Karin aan het bod. KasGesprek is de podcast van Glastuinbouw Nederland over zaken die ertoe doen in en om de kas. Het kernwoord dit jaar is ondernemerschap: wat drijft een teler, wat zijn de uitdagingen, kansen en bedreigingen, hoe is zijn of haar visie op de toekomst?


Karin van der Eijk

Regelmatig heeft ze de afgelopen tien jaar het podium beklommen bij bijeenkomsten in en buiten de glastuinbouw. Niet omdat ze dat nu zo leuk vindt en vond, maar omdat het nodig was. “Aanleiding was de situatie in de sector en zeker ook op ons bedrijf. We zaten in de financiële crisis en dat zag ik dagelijks terug in onze resultaten. Lijdzaam toezien was voor mij geen optie, dus ben ik op pad gegaan om de schoonheid en de meerwaarde van groene planten uit te dragen.” En met resultaat. Mede door de inspanningen van Karin hebben de groene planten de afgelopen jaren een comeback gemaakt. “Maar ook nu moeten we onze afnemers én de consument voortdurend verrassen met iets nieuws. Dat is onze missie en inderdaad dat doen we heel intens.”

Luister hier voor de antwoorden op al deze vragen naar het zevende KasGesprek van 2023 (seizoen 4).

Bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.