Flexibell Greenhouse Systems gaat terug naar zijn wortels

Flexibell Greenhouse Systems, een kassenbouwbedrijf uit ‘het Westland’, gaat terug naar zijn wortels met het vertrek van mede-eigenaren Joost Bogaard en Dennis Innemee. Het bedrijf zal onder de paraplu van de Flexibell Systems Group haar activiteiten voortzetten met een grotere focus op de productie van materialen in China aangevuld met het leveren van materialen en services voor de kassenbouwers. Joost Bogaard en Dennis Innemee blijven actief voor de groep, voor ondersteuning en als onderaannemers.

Door een nieuwe samenwerking tussen de Boal Group en Flexibell Systems is de nieuwe joint venture Boal Group Flexibell Supply and Services (BGF) ontstaan. Chairman Pierre Bell: “Hierdoor zijn we in staat om de Chinese markt te voorzien van high-end, A-klasse materialen van Nederlandse kwaliteit. Flexibell zal zijn activiteiten uitbreiden naar kassenbouwers met een hoge kwaliteit services en hen ondersteunen met lokale pre-sales, operations en after-sales activiteiten.” Door lokaal te produceren, gebruikmakend van eigen fabrieken en een productielocatie met de joint venture, kunnen de kassenbouwers bijdragen aan groei van de tuinbouw voor de Chinese markt.

Voorafgaand aan het bezoek van Adri Pols (CEO of Boal Group) en collega’s van de Boal Group aan China, tekende Flexibell de overeenkomst voor de nieuwe locatie (de derde locatie van Flexibell in China) in Tianjin voor voorraadmaterialen, samenstellen en productie van materialen uit de Boal Group.

Voor de bestaande klanten van Flexibell Greenhouse Systems zal er niets veranderen, verzekert Pierre: “Omdat we hen blijven ondersteunen vanuit de nieuwe joint venture welke staat voor: lokaal produceren, leveren van materialen, ondersteuning in pre-sales en after-sales, onderhoud en supervisie on site.”

Voor meer informatie:
Flexibell Systems Group info@flexibellsystems.com
www.flexibellsystems.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.