Garden Connect presenteert database met honderdduizenden plantenfoto's

Tuincentra, kwekers en handelsbedrijven kunnen vanaf nu via Garden Connect toegang krijgen tot een uitgebreide database met meer dan 300.000 foto's van 75.000 verschillende plantensoorten. Deze database, die onbeperkt toegankelijk is op basis van een vast jaarlijks bedrag, bevat gedetailleerde beschrijvingen en meer dan 25 planteigenschappen per plantensoort. Ideaal voor gebruik in webshops, winkels, folders en als marketingmateriaal.

Gebruikers downloaden eenvoudig de plantgegevens via de speciale portal of leveren een Excel-lijst aan, waarna de plantgegevens in het gewenste formaat worden verstrekt. Bovendien is de informatie toegankelijk via een API, zodat deze direct gekoppeld kunnen worden aan andere systemen, zoals webshops, ERP- of PIM-systemen.

Voor meer informatie en het kopen van licenties neemt u contact op via info@gardenconnect.com of ga naar www.gardenconnect.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.