Raymond Zwirs, Zwirs Horti Projects:

"De markt voor kassenbouwers trekt weer vlot"

Tholen - De winter van 2022 – 2023 was een bijzonder jaar voor kassenbouwers. Het lijkt nu weer wat vlot te trekken. Raymond Zwirs, Zwirs Horti Projects, vertelt ons dat er op dit moment drie projecten op korte termijn gaan starten. “Het ziet er goed uit. We starten in week 28 bij Kwekerij Cristian Schilder in Limmen.”

Het wordt een totaalproject met een kas en verkoopruimte. Naast de productie is dit bedrijf ook een tuincentrum; dus de verkoopruimte wordt ook aangepakt. Zwirs zal de oude opstallen slopen en vervolgens bouwen. De verwarmings- en waterinstallatie wordt uitgevoerd door GST. Doek & Draad is verantwoordelijk voor de scherminstallatie en Holstein Betonwerken uit Kwintsheul doet de betonwerken. De oplevering is voor medio september gepland.


Cristian Schilder

“En in week 32 starten we bij Ronald Hofstede Grondwerken in Poeldijk”, vertelt Raymond verder. Daar gaan we in omgekeerde volgorde aan het werk. De werkzaamheden mogen van Ronald hoeven niet stil komen te liggen. Daarom heeft hij gekozen om eerst een stuk aan te bouwen, voordat er gesloopt gaat worden. Pas als dat gebeurd is, wordt de oude kas weggehaald en om daar vervolgens ook weer een stuk hal aan te bouwen.


Cristian Schilder en Raymond Zwirs

Een schoolkas slopen en opbouwen met alle techniek erin, staat ook nog op de lijst voor dit jaar bij Zwirs Horti Projects. Ze zitten niet stil daar. Raymond: “Dat hebben ze overigens de afgelopen jaren ook niet gedaan. Er zijn heel wat daken vervangen, zonnepanelen geplaatst, gevels gerenoveerd en achterstallig onderhoud aan panden gepleegd.”

Hieronder is te zien hoe het er bij Cristian Schilder uit komt te zien.

Voor meer informatie:
Zwirs Horti Projects
Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
Tel.: +31 (0)174 620 514
info@zwirshorti.nl
www.zwirshorti.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.