DeZhou, Shandong

"Onze zaailingen worden naar vele landen geëxporteerd"

"We leveren verschillende groente- en bloemenrassen voor de markt en hebben een heel ketenmodel opgezet van weefselkweek, plantenopkweek, teelt en verkoop. Tot op heden hebben we meer dan 1.000 rassen gelanceerd en op jaarbasis produceren we meer dan 60 mln kleine plantjes," vertelt Li Rui van de Shandong Dezhou Century Wind Horticultural Science and Technology Innovation Base.

"We zijn opgericht in 2003 en het bedrijf beslaat een gebied van meer dan 607 ha, met een modern centrum voor plantenweefselkweek en een R&D-centrum van 5.000 m2, 30.000 m2 kassen voor opkweek en een zonne-energiekas van 50.000 m2."

"Op dit moment exporteren we onze producten naar meer dan 10 landen, waaronder Europa, de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Korea."

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn onder andere gerbera, heuchera, lelie, hosta's, Noord-Amerikaanse hulst, nderstammen en kersenbomen.

Shandong ligt in het noorden van China. De afgelopen jaren heeft de teelt van uitgangsmateriaal zich er langzaamaan ontwikkeld. Met het oog op deze marktkans investeerde Century Wind Horticultural Science and Technology Innovation Base € 436.000 in de bouw van een weefselkweekstation van 2.800 m2 en een slimme kas van 12.000 m2 voor het afharden van zaailingen.

Er wordt gebruikgemaakt van weefselkweektechnologie om nieuwe bloemen en fruitboomsoorten te kweken. De jaarlijkse opbrengst van weefselkweekzaailingen is meer dan 40 mln, waarmee het gat in de noordelijke markt van China wordt gedicht.

Voor meer informatie:
Shandong Dezhou Pingyuan Shiji Feng
dzsjfyygs@163.com
http://www.sjfzm.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.