Canadese vestiging Van der Ende Group bijna operationeel

De Canadese vestiging van Van der Ende Group in Kingsville, Ontario, zal vanaf 17 juli 2023 volledig operationeel zijn. De officiële opening van de vestiging in Kingsville zal plaatsvinden rondom de Canadian Greenhouse Conference eind september, begin oktober 2023.


De Canadese vestiging

Canada is geen onbekend terrein voor de Van der Ende Group. Zowel hun handels- als eigen producten worden al jaren naar dit deel van de wereld geëxporteerd. Met de toenemende druk op duurzaamheid en steeds strengere wetgeving is er een (latente) behoefte aan kennis en expertise rondom de thema's water en klimaat. Met hun producten, specialistische kennis en jarenlange ervaring wil Van der Ende Group in die behoefte voorzien.

Renovatie
“De afgelopen maanden zijn we met een aantal collega’s druk bezig geweest met de renovatie van ons nieuwe onderkomen in Kingsville, Ontario. We hebben het interieur van onze hoofdvestiging in Maasdijk als standaard aangehouden. Hiermee proberen we eenheid en verbondenheid te creëren,” zegt Lex van der Ende.

Chris van Staalduinen, CFO Van der Ende Group: “Ook de administratieve- en financiële opzet hebben we zoveel als mogelijk gekopieerd. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om elkaar te helpen met aanvragen, voorraadbeheer en andere operationele activiteiten.”

Sales, Service en Stock
“Zoals eerder gezegd starten we vooralsnog met het 3-S principe van Sales, Service en Stock. De overige disciplines voegen we in later stadium toe. Op deze wijze kunnen we ons focussen op de belangrijkste activiteiten,” zegt Brock Herman, General Manager Canada.

Voor meer informatie:
Van der Ende Group Canada
Brock Herman
28 Dimar Drive Unit #3, Kingsville, ON N9Y OG2, Canada
Tel +1 519 398-9227
bh@vanderendegroup.com
www.vanderendegroup.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.