Zentoo doneert verjaardagscadeau aan de Plusbus

In mei vierde Zentoo haar ‘Sweet 16’ in een met bloemen omgetoverde Torpedoloods in Hoek van Holland. Aan deze 16e verjaardag heeft Zentoo een extra feestelijk tintje gegeven door samen met klanten en leveranciers een gezamenlijke donatie te doen aan de Plusbus van Vitis Welzijn, die dit jaar ook 16 jaar bestaat. Afgelopen donderdag 6 juli waren de vrijwilligers van de Plusbus uitgenodigd op het kantoor van Zentoo voor de bekendmaking van deze donatie. Operationeel directeur Arjan van der Voort overhandigde de cheque ter waarde van € 7.500 aan John van der Knaap, voorzitter van de Plusbus.

“We wilden geen cadeaus voor onze verjaardag, maar vonden het te gek om een gezamenlijke donatie te kunnen doen aan de Plusbus, een lokaal initiatief dat ouderen verder brengt,” vertelt Arjan. “De afgelopen weken hebben we mooie giften mogen ontvangen en dit bedrag hebben wij aangevuld tot een totaalbedrag van €7.500. We willen onze klanten en leveranciers hartelijk bedanken voor alle gulle giften, ontzettend mooi dat we dit bedrag samen bij elkaar hebben gebracht voor de Plusbus. Letterlijk de kers op de taart van ons 16-jarige jubileum!”

De cheque is donderdag op het kantoor van Zentoo aan John van der Knaap, voorzitter Plusbus overhandigd. “Het bedrag is in deze tijd van investeren in verduurzaming en hoge brandstofprijzen meer dan welkom”, aldus John van der Knaap, voorzitter Plusbus. “Want de Plusbus is volledig afhankelijk van donaties en sponsoren. We zijn dan ook dankbaar voor alle steun die we mogen ontvangen.”

Voor meer informatie:
Coöperatie Zentoo
Jupiter 169
2675 LV Honselersdijk
www.zentoo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.