Kamerlid Peter Valstar bezoekt Aardwarmte Vogelaer

Op uitnodiging van Geothermie Nederland bracht Tweede Kamerlid Peter Valstar 7 juli jl. een bezoek aan Aardwarmte Vogelaer. Hans Bolscher en Floris Post van Geothermie Nederland en Danny van den Berg, Frank de Koning en Carola van Kester van Aardwarmte Vogelaer gingen met hem in gesprek over de ontwikkelingen bij Aardwarmte Vogelaer en de landelijke ontwikkelingen in de geothermiesector. Peter Valstar zet zich samen met collega Kamerleden in voor de verdere verduurzaming van de tuinbouwsector. Geothermie Nederland doet verslag van het bezoek.

Met interesse luisterde Peter naar de impact van de nieuwe Mijnbouwwet voor de vergunningverlening van het tweede project bij Aardwarmte Vogelaer en de verwachte landelijke uitbreiding van geothermieprojecten die op stapel staat. Na het gesprek volgde een rondleiding over het terrein waar nu het 2e project wordt ontwikkeld. Peter komt graag terug als de boorfase start in september om de ontwikkelingen goed te kunnen blijven volgen.

Werkbezoeken voor politici
Geothermie Nederland organiseert regelmatig werkbezoeken voor Kamerleden. Afgelopen najaar brachten diverse Kamerleden een bezoek aan Aardwarmte Maasdijk. Door een rondleiding op een aardwarmtelocatie krijgt men meer inzicht in de ontwikkelingen en mogelijkheden van aardwarmte.

Bron: Geothermie Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.