Dennis Prasing nieuwe accountmanager bij Koen Pack

Sinds vorige week is Dennis Prasing toegevoegd aan het team van account managers bij Koen Pack. Dennis is al sinds 1996 werkzaam in de snijbloemenhandel bij verschillende exporteurs in Aalsmeer.

"Ik wilde op een gegeven moment iets anders, en ben in 2005 bij Rivièra Maison en daarna bij Jacaranda BV gaan werken als verkoper in Duitsland, maar de bloemenwereld heeft mij nooit losgelaten.”

Dennis Prasing in de showroom bij Koen Pack in Amstelveen

Door zijn ervaring van de laatste jaren bij 4-Attention in Honselersdijk als accountmanager, zijn partijen met elkaar in contact gekomen. “Ik ga mijn best doen om Duitsland op de kaart te zetten bij Koen Pack en ik heb er in ieder geval heel veel zin in!”

Dennis is geboren en getogen in Amsterdam en woont tegenwoordig met zijn tienerdochter in Hazerswoude Rijndijk. Hij zal binnenkort zijn bezoek aan Duitsland plannen en komt dan graag bij de klanten langs om hen te adviseren over de ruime collectie hoezen, plantverpakkingen, bijstekers en decoratiematerialen.

Voor meer informatie:
Koen Pack
Dennis Prasing
Tel.: +31 (0)6 13879359
d.prasing@koenpack.com
www.koenpack.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.