Ingrid Vermeer ad-interim CEO Brightlands Campus Greenport Venlo

Ingrid Vermeer is per 1 juli werkzaam als ad-interim CEO bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Zij wordt onder andere verantwoordelijk voor de verdere doorontwikkeling van de campusorganisatie.

Vermeer was tot 1 juli 2023 werkzaam bij de Gemeente Venlo, waarbij ze de schakel was tussen bestuur en organisatie en als ambtelijk opdrachtgever verantwoordelijk was voor de economische programmering van de gemeente, zowel op strategisch als tactisch niveau.


Ingrid Vermeer

Ze kent de regio goed. Ze is al meer dan tien jaar actief in Noord-Limburg en heeft een groot netwerk in de regio opgebouwd. Ze heeft veel zin in haar nieuwe functie. “Ik geloof in Brightlands Campus Greenport Venlo. De campus is echt een vliegwiel voor de economische ontwikkelingen van deze regio. Vol vertrouwen gaan we samen met de aandeelhouders en partners uit de regio doorgroeien naar een volwassen campus en een onderscheidende positie veroveren.”

Vermeer is een ervaren manager en expert op het gebied van economische ontwikkeling door haar ervaring in consultancy, bedrijfsleven en overheid. Naast de gemeente Venlo heeft zij ook gewerkt als senior-Consultant bij Buck Consultants International, als programmamanager bij de regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF en als initiator van het ondernemersgedreven netwerk SMART Logistics Centre Venlo. Daarnaast heeft ze een flinke dosis internationale ervaring opgedaan als oprichter van IV17 Consultancy LLC in Seattle (VS).

Haar ruime ervaring op het snijvlak van de publieke en private sector kan zij goed inzetten als ad-interim CEO bij Brightlands Campus Greenport Venlo.

Bron: Brightlands Campus Greenport Venlo


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.