Start groot onderhoud koelinstallaties Royal FloraHolland Naaldwijk

Vanaf 10 juli start Royal FloraHolland in Naaldwijk met de voorbereidingen voor groot onderhoud aan de koelinstallaties aan de Elsenzijde. De koelinstallatie moet daartoe tijdelijk buiten werking zijn. Daarom richten ze een bouwplaats in en plaatsen ze aan de Elsenzijde een tijdelijke koelvoorziening (in containers). "Zo kan de operatie veilig doordraaien tijdens het onderhoud, en kunnen we gewoon de dienstverlening bieden (aanvoeren, distributie) die je gewend bent", zegt Royal FloraHolland in een bericht op hun website.

De werkzaamheden starten vanaf 10 juli, te beginnen met het inrichten van de bouwplaats en plaatsen van de tijdelijke koelinstallatie. Dit duurt tot eind augustus. Dan begint het groot onderhoud aan de bestaande koelinstallaties. Begin 2024 is het onderhoud volledig afgerond en de tijdelijke installatie verwijderd. "We werken samen met ervaren partijen, waaronder KH Engineering, om de werkzaamheden zorgvuldig en met zo min mogelijk hinder voor alle partijen te laten verlopen. Daarbij garanderen we te allen tijde de veiligheid van iedereen die in de omgeving van de koelinstallaties is/werkt."

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden en tijdlijn op www.royalfloraholland.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.