Marie Groenhof nieuwe manager Glastuinbouw Nederland bij Interpolis

Marie Groenhof is vanaf 12 juni 2023 benoemd tot manager Glastuinbouw bij Interpolis. Zij volgt hiermee Peter Broekman op, maakt Interpolis bekend.

“De glastuinbouw is een vooruitstrevende en innoverende sector", zegt Marie. "Als integer partner bieden wij bedrijfscontinuïteit en staan wij voor de toekomst van de sector. Dat gaat verder dan een verzekering alleen. Samen met het intermediair helpen wij ondernemers bij hun plannen rondom internationalisering, schaalvergroting, verduurzaming en meer. Ik ben hier graag onderdeel van en vind het fijn dat ik leiding mag geven aan een kundig team dat zich hier met veel passie zowel nationaal als internationaal voor inzet.”

Bekend met agrarische sector
Na haar studie Agrarische Economie en Plattelandsbeleid aan de Wageningen Universiteit startte Marie in 2016 bij Achmea. Ze werkte voornamelijk aan productontwikkeling en strategievorming, specifiek voor de agrarische sector. Internationale ervaring deed Marie onder andere op in Australië, Griekenland en Canada. De laatste jaren was Marie met haar team verantwoordelijk voor een veranderprogramma bij Agro.


Marie Groenhof

Bron: Interpolis


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.