Beekenkamp Plants op banenmarkt nieuwkomers in Westland

Vele tientallen belangstellende kwamen vorige week donderdag af op het eerste Job Event Westland in het Fletcher Hotel in Naaldwijk. De banenmarkt biedt nieuwkomers - zoals vluchtelingen - de kans om kennis te maken met bedrijven die zich tijdens het evenement presenteren. Op de banenmarkt was Beekenkamp Plants ook aanwezig. Ilona en Suzan presenteerden het bedrijf en waren erg blij met de belangstelling, zo is te lezen bij de WOS.

"We krijgen heel enthousiaste reacties. We gaan ervan uit dat er zeker goede matches tussen zitten. Twee mensen komen sowieso binnenkort bij ons langs. Natuurlijk is het voor de mensen fijn als ze goed Nederlands kunnen spreken. Maar bij ons kun je al snel aan de slag en hoef je niet per se het hoogste niveau te hebben. We kunnen in ieder geval zelf of via een externe organisatie helpen bij het leren van de Nederlandse taal. We zien ook dat de snelheid van leren echt van persoon tot persoon anders is."

Bron: WOS


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.