Opening BuurtKas BoereGoed op 8 juli

Zaterdag 8 juli is de officiële opening van de nieuwe BuurtKas van BoereGoed. Wethouder Anko Goudzwaard zal de nieuwe buurtkas en farmshop aan de Opstalweg in Naaldwijk officieel openen voor de mensen van BoereGoed en de sponsors. De Farmshop gaat op donderdag 6 juli al voor het publiek open.

Openingsactiviteiten 8 juli
Op de betreffende dag is de publieksopening en zullen tussen 10.00 en 14.00 uur allerlei andere activiteiten plaats vinden in de nieuwe Buurtkas. Er zal een puzzeltocht plaatsvinden voor kinderen waarbij vooraf inschrijven niet noodzakelijk is, maar uiteraard zullen ook activiteiten rond voeding georganiseerd worden.

3 koren
Vanaf 11 uur zullen 3 koren de opening feestelijk aankleden: Het Westlands Mannenkoor, het Kassenbouwerskoor en het koor 4Fun doen mee.

Droom
BoereGoed heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een droom, een ontmoetingsplek voor mensen waar voeding naast duurzaamheid, ontdekken, ontwikkelen en begeleiden samenkomt. Een plek midden in de samenleving en, vanuit de traditie van Westland, als voedsellandschap voor de stad. De missie ‘BoereGoed, goed voor mensen’ is daarbij steeds de drijfveer.

Plek in de samenleving
BoereGoed Opstalweg wordt een welkome plek om te beleven en te ontmoeten. Een BoereGoed Buurtkas voor én in de buurt. De inrichting van de nieuwe locatie nodigt als vanzelf mensen uit. Bezoekers kunnen groente, fruit en kruiden ruiken, proeven en ervaren of een gezellig praatje maken met vrijwilligers en andere bezoekers. Op die manier kan er genoten worden van de verbinding en van alles wat groeit en bloeit bij BoereGoed Opstalweg.

Werk en toegankelijkheid
De nieuwe locatie biedt volop ruimte voor werk in een fijne, groene omgeving. Daarbij is rekening gehouden met toegankelijkheid voor iedereen. Voor de bezoeker is er een groot buitenterrein om te parkeren, een fietsenstalling, een buitentuin met fruit en een dierenweide. De buitentuin zet zich voort in de ‘Farm I See’ kruidentuin binnen, in de buurtkas en de winkel. Een groene totaalbeleving met ruimte voor meedoen, meemaken en meeproeven met aandacht voor jong en oud.

Als sociale onderneming staat BoereGoed midden in de samenleving. Dagelijks zetten de mensen zich in om daaraan een bijdrage te leveren.

Voor meer informatie:
BoereGoed
info@boeregoed.nl
www.boeregoed.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.