belooft meerdere overnames in 2023

Uitzendketen LPC wint prijs als grootste omzetstijger

Uitzendketen Labour Power Company heeft de FlexTopGroeiers-prijs gewonnen als de grootste omzetstijger in de categorie 100-500 miljoen euro omzet. Met een groei van 41,5% in het afgelopen jaar heeft LPC zijn positie als speler in de uitzendsector verstevigd (inmiddels nummer 14 van Nederland).

De uitzendketen meldt dat het bedrijf gestaag blijft groeien ondanks de huidige iets meer uitdagende marktomstandigheden. De verwachting is dat LPC nog voor het einde van 2023 de grens van een half miljard euro omzet zal doorbreken. LPC is vooral actief in de sectoren logistiek, industrie, techniek en de agrisector.


COO Labour Power Company Linda van Alphen neemt de award in ontvangst.

Cor Konings, CEO van Labour Power Company: “Het is een fantastisch resultaat dat we deze erkenning krijgen. Maar de eer valt vooral onze dochters ten deel. De overnames van International Flex Job en de holding WorkPlanit, bestaande uit Euro Planit, Europrofessionals en 1 Voud Arbo hebben voor een groot deel bijgedragen aan de groei maar er is ook een mooie autonome groei gerealiseerd. Wij werken in een zeer concurrentie-intensieve markt maar wij blijven sterk groeien door consistent goed werk te leveren en opdrachtgevers te helpen bij hun personeelsinvulling.”

Naast de overnames in 2022 heeft LPC plannen om verder uit te breiden. LPC heeft voor 2023 nog diverse overnames in de pipeline.

Voor meer informatie:
LPC company
Penningweg 25
4879 AE, Etten-Leur
Tel: 08 85 00 88 22
info@lpcompany.nl
https://lpcompany.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.