4 juli, Secret Garden Boutique

'World of Sprayroses' bijeen in Aalsmeer

Op dinsdag 4 juli van 12.00 tot 15.00 uur vindt in de Secret Garden Boutique in Aalsmeer de Meet & Greet World of Sprayroses plaats. Tijdens deze gelegenheid zal het nieuwe Inspiratie en Trendmagazine World of Sprayroses feestelijk worden gepresenteerd. Een groot aantal verse trosrozen uit het actuele handelsassortiment is er eveneens te zien en wordt gecombineerd met de in de Secret Garden Boutique aanwezige home deco producten. Dit geeft een inspiratievol beeld van de vele toepassingen.

De Meet & Greet World of Sprayroses is tevens een ideaal moment voor netwerken, verbinden, inspiratie opdoen, het ontmoeten van de sprayroses ambassadeurs en bijpraten over wat we in de toekomst nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Er wordt een hapje en een drankje geserveerd en om alvast een tipje van de sluier op te lichten: in het nieuwe Inspiratie en Trendmagazine World of Sprayroses zijn het de prachtige combinaties van trosrozen met hoge deco producten en schitterende kleurencombinaties die u zullen verrassen. Deze insteek biedt een unieke commerciële vertaling van de trends ‘Spring 2024’.

De Meet & Greet World of Sprayroses vindt plaats in de Secret Garden Boutique, locatie Rietwijkeroordweg 28 in Aalsmeer 1432 JE. Vooraf aanmelden voor de Meet & Greet World of Sprayroses is gewenst waarbij tegelijk het aantal gratis exemplaren van het Inspiratie en Trendmagazine World of Sprayroses kan worden gereserveerd. Stuur hiervoor een mail naar pascal@2dezign.nl Voor meer informatie of het maken van een afspraak, bel of stuur een whatsapp berichtje naar 06-24229238.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.