10 jarig jubileum gevierd met speciale actie

“Magical Hortensia verovert harten Europese consument"

Tholen - Tien jaar geleden werden de eerste Magical Hydrangea’s op de Europese tuinplantenmarkt gelanceerd en dat moet natuurlijk gevierd worden. Inmiddels kent 'iedereen’ het merk, de genetica is bewezen sterk en de planten kan men van week 14 tot week 40 vinden bij verkooppunten door vrijwel geheel Europa. De genetica is ontstaan vanuit de veredelingsvisie van HOKO Breeding, de samenwerking tussen Kolster BV en Horteve Breeding. Met 28 trouwe kwekers verspreid over heel Europa heeft men bovendien een sterke productiecapaciteit achter zich.


Marleen tussen de Magical Hortensia's, twee weken geleden tijdens de FlowerTrials op locatie bij Kolster in Boskoop.

Speciaal om het jubileum jaar te vieren is een bijzondere actie op touw gezet. Sinds vorig najaar heeft De Jong Plant een speciale hoek in de kas ingericht waar de limited editie van het ras Magical Green Revolution is geteeld; een groene hortensiabloem met een wit hartje. Bij grote orders wordt at random een ‘winnaar’ meegegeven, oftewel een plant voorzien van een bijzonder label. ‘Denk aan Sjakie en de Chocoladefabriek en de gouden wikkel', licht brandmanager Marleen van Arendonk toe, 'de gelukkige koper vindt aan de plant een bijzonder label met daarop een code waarmee prijzen zijn te winnen.’

Het felbegeerde label

De Magical hortensia’s worden exclusief veredeld door HOKO breeding. Het assortiment bestaat uit sterke hortensia’s met als bijzondere eigenschap de verandering van kleur gedurende het bloeiseizoen van de tuinplanten en 150 dagen bloei bij de kamerplanten.

De winnaars maken kans op een regenton van Capi Europe t.w.v. 349 euro, waarmee niet alleen het regenwater voor de dorstige planten wordt opgevangen maar wat ook een knipoog is naar de Latijnse naam Hydrangea, dat letterlijk watervat betekent. De actie loopt nog t/m september, meer informatie over de actie vindt u hier.

Voor meer informatie:
Magical Hortensia
marleen@magicalhydrangea.com
www.magicalhydrangea.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.