Bloemist onderscheidt zich met trendy verpakkingen

Om bloemen mooi te presenteren en te beschermen, worden ze vaak ingepakt. Maar hoe je dat doet, daar zit verschil in. Bij BLOEM!, een trendy bloemist met winkels op verschillende locaties, hebben ze er goed over nagedacht. In de verpakkingen zie je de huisstijl terug, die is doorgevoerd in de hele winkel. Naast bloemen, worden er in de winkels ook planten en cadeaus verkocht.

Felle kleurtjes
De verpakkingen zijn door Koen Pack in overleg met Letty Pennings en Rodrique Vrolijk van BLOEM! tot stand gekomen. Na ruim overleg is gekomen tot deze herkenbare verpakkingsdesigns. “De samenwerking is heel goed geweest en er is goed gekeken naar juiste kleuren die ook voorkomen in de bloemen”, aldus Letty. Ze is onlangs bij Koen Pack in de showroom geweest om het assortiment door te spreken met productontwikkelaar Monique Geerlings en accountmanager Raúl Baño Van Vliet. Er gaan in de acht bloemenwinkels in Nederland heel wat verpakkingen doorheen. Omdat ze vooral vaak bonte boeketten verkopen, is er een keuze gemaakt voor een aantal hoezen, tassen, vellen en rollen. Allemaal met de felgekleurde bloemenprints.


Monique Geerlings, Letty Pennings en Raúl Baño Van Vliet

Nieuwe huisstijl
De ontwikkeling van de nieuwe serie is 2,5 jaar geleden begonnen en zijn inmiddels al een aantal keer nabesteld omdat het zo goed in de smaak valt. Met Raúl Baño Van Vliet en Monique Geerlings van Koen Pack zijn de wensen doorgesproken. “We wilden een nieuwe huisstijl en zijn heel tevreden met hoe het gegaan is”, zegt Letty.

Koen Pack heeft de ideeën vertaald naar het materiaal, dat anders dan gewoon folie aanvoelt. “Dit is wat de klanten willen en waar we nog wel even mee verder kunnen."

De bonte boeketten, de vele planten, potten en andere leuke cadeaus zijn te koop in de bloemenwinkels die o.a. gevestigd zijn in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht en op Schiphol waar het jaren geleden allemaal begonnen is.

Voor meer informatie:
Koen Pack
De Loetenweg 8
1187WB Amstelveen
Tel.: +31 (0)20 545 2470
sales@koenpack.com
www.koenpack.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.