Herbeleef FlowerTrials bij HilverdaFlorist in een 360° tour

Samen met 60 deelnemende bedrijven presenteerde HilverdaFlorist tijdens de FlowerTrials haar nieuwe Pot, Patio & Garden assortiment. In een binnen- en buitentuin werd de nieuwste genetica gepresenteerd aan 1.100 bezoekers. En voor wie het niet heeft kunnen zien of graag nog een keer een rondje maakt, heeft de veredelaar nu een 360° FlowerTrials tour inclusief highlight video’s online gezet.

Een van de blikvangers waren de nieuwe Salvia Salgoon variëteiten. Bezoekers werden verwelkomd door een overvloed aan bijen die rond deze bloeiende perken hingen. Ook erg geliefd was de tuingerbera Garvinea®Sweet Blaze. Deze tweekleurige tuingerbera heeft sterk contrasterende kleuren. Daarnaast trokken de Alstroemeria Inticancha en Summer Paradise, en ook de gloednieuwe Optimum Mixesv, Helleborus Awesome en nog veel andere introducties de aandacht.

Klik hier voor de 360° FlowerTrials tour

Voor meer informatie:
HilverdaFlorist
Dwarsweg 15
1424 PL De Kwakel
T: +31(0)297 328229
info@hilverdaflorist.com
www.hilverdaflorist.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.