Bromelia Flowers in Indonesië kiest voor FreshPortal Software

Een week geleden startte Bromelia Flowers in Indonesië met de software van FreshPortal. De klant maakt gebruikt van modules voor voorraadbeheer op meerdere locaties, voor inkomende zendingen, voor stickeren, voor orderbeheer en een management dashboard. Deze zijn beschikbaar in de lokale taal, met de mogelijkheid om de vertalingen zelf verder uit te breiden en te verfijnen.

Volgens Jean-Philippe Oulevey, Executive Committee Member van Hasfarm Holdings (waar Bromelia Flowers nauw mee samenwerkt) en directeur van Greenwings Japan, waar de FreshPortal software al jaren wordt gebruikt, biedt de software veel voordelen "De cloud aanpak, probleemloze en ontzorgende lokale hosting in Amazon AWS, hoge mate van flexibiliteit van de software, meertalige en multi-currency ondersteuning, aangevuld met hun uitgebreide sectorkennis, zijn wederom doorslaggevend geweest voor ons."

Bromelia zal verschillende nieuwe functies toevoegen, zoals een webshop en de aanbiedingen module. Jean-Philippe: "Door de modulaire opzet kunnen we stap voor stap groeien en de implementatie verloopt gefaseerd. Onze mensen hebben aldus de tijd te wennen aan de stappen die we zetten op het gebied van automatisering en digitalisering binnen onze bedrijven."

De directeur van PT Bromelia Indah, Lusye Irawati, vult aan: "De software is intuïtief, onze mensen konden meteen aan de slag. FreshPortal zal ons enorm helpen om onze bedrijfsvoering te optimaliseren, meer inzicht te krijgen, marges te vergroten en de klanttevredenheid te optimaliseren."

Bromelia Flowers (Greenwings Bromelia)
Bromelia Flowers is een importeur en distributeur van verse snijbloemen in Indonesië. Het in 2008 opgerichte bedrijf heeft distributiecentra in Jakarta, BSD City en Bali en importeert bloemen uit Ecuador, Nederland, Vietnam, Nieuw-Zeeland en China. Hasfarm heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend met Bromelia Flowers. Bromelia Flowers zal in de toekomst hun klanten en leveranciers bedienen als Greenwings Bromelia.

Hasfarm
Hasfarm Holdings omvat een groep bedrijven die zich bezighouden met de productie en distributie van sierteeltproducten in heel Azië. De belangrijkste productlijn is verse snijbloemen, maar ze zijn ook aanwezig in de productie & distributie van jonge planten, potplanten en biologische bestrijdingsmiddelen.

Hasfarm heeft ongeveer 3.500 werknemers in dienst, heeft bedrijven in China, Indonesië, Japan, Nieuw-Zeeland en Vietnam, en zijn aanwezig op bijna alle niveaus van de traditionele toeleveringsketen in de verse snijbloemenindustrie, met betrokkenheid bij veredeling, vermeerdering, productie, handel, groothandel en detailhandel.

Voor meer informatie:
FreshPortal Software B.V.
Bedrijvenweg 6a
1424 PX De Kwakel
Tel.: +31 (0)88 70 70 400
freshportal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.