Sprinklr.co is partner van RTL programma Lodewijks Groene Geluk

Voor het tv-seizoen 2023 is Sprinklr.co partner van het programma Lodewijks Groene Geluk. Liedewij, directeur van Sprinklr.co: “Door samen te werken met Lodewijks Groene Geluk willen we een nieuwe doelgroep bereiken. De Nederlandse biodiversiteit vergroten is de missie van Sprinklr.co. Via het programma willen we de boodschap overbrengen dat biologisch veel gezonder is voor alles wat leeft.”


Lodewijk en Liedewij

Niet alleen donkergroene doelgroep
De 'donkergroene' doelgroep, de mensen die ook biologisch eten, die lid zijn van Greenpeace etc, die weten inmiddels wel dat er biologische planten bestaan. Door te kiezen voor een samenwerking met RTL wil Sprinklr.co een bredere doelgroep aanspreken. Liedewij: “Uit onze kwalitatieve enquête bleek dat veel Nederlanders geen weet van het belang van biologisch tuinieren hebben, maar hier wel graag over willen leren”.

Programmering
Lodewijks Groene Geluk wordt 13 weken lang elke zondag om 17:30 uur uitgezonden op RTL4. De aflevering wordt herhaald op zaterdag om 16:00 uur en op zondag om 11:30 uur. Alles is ook terug te kijken op Videoland.

Over Sprinklr.co
Sprinklr.co verkoopt online biologische tuinplanten, bloembollen en zaden. Sprinklr.co is 'steward owned', wat betekent dat alle winst terugvloeit naar 'de missie'. In 2022 had het bedrijf een jaaromzet van 1.9 miljoen euro. www.sprinklr.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.