Vlog uit de Kas in een nieuw jasje

De afgelopen vijf jaar hebben verschillende scholieren deelgenomen aan ‘Vlog uit de Kas’. Tijdens de zomervakantie hebben zij gevlogd over hun belevenissen in en om de kas. Ze lieten zien hoe leuk een bijbaan in de glastuinbouw is. Dit leverde dertig enthousiaste video’s op met en door scholieren die op verschillende afdelingen werkten. Ook dit jaar komen er weer vlogs uit de kas, maar het was wel tijd voor een ander jasje.

Klik hier voor de vlog van Daan opgenomen bij Gerbera United

Wat is nieuw dit jaar? Deze zomer worden vier vlogs gemaakt met één scholier in de rol van presentator. Hij gaat langs verschillende bedrijven en spreekt daar met scholieren over hun werk in en om de kas. Die presentator is Daan. Hij deed mee aan Vlog uit de Kas seizoen 4 en wordt in de zomerperiode hét gezicht van de serie vlogs.

Naast het gesprek met de scholier, gaat Daan ook in gesprek met de ondernemer of een specialist op het bedrijf. Bijvoorbeeld over het aardwarmteproject waar het bedrijf bij betrokken is, of hoe wordt omgegaan met biologische bestrijding. Elk glastuinbouwbedrijf heeft wel een mooi verhaal te vertellen! De vlogs moeten leeftijdsgenoten enthousiast maken voor een (bij)baan in de glastuinbouw.

Dus, heb je een scholier op jouw bedrijf werkzaam die het leuk vindt om Daan over je bedrijf rond te leiden en kun je zelf of een collega een mooi verhaal vertellen over iets bijzonders op je bedrijf, laat het weten aan Amy van der Lei, e-mail avanderlei@glastuinbouwnederland.nl , telefoon 06 202 144 74. Gelieve te reageren voor 28 juni.

bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.