Internationale DCM Meeting 2023 levert hoofdprijs op voor aardbeiconcept

Afgelopen week werd bij DCM de jaarlijkse internationale meeting gehouden. Collega’s uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de VS, allen werkzaam in de professionele sector, maakten hun opwachting voor een 2-daagse meeting en event. In een snel veranderende wereld waar samenwerking en innovatie essentieel zijn, creëert DCM zo een levendig platform waar collega's met diverse expertises en afkomst bij elkaar komen. De bijeenkomst is een ideale gelegenheid om in een stimulerende omgeving kennis te delen en te profiteren van elkaars ervaringen.

Aardbeiconcept wint prijs
De meeting werd gekenmerkt door inspirerende sprekers, interactieve workshops en een leerrijke, maar zeker niet minder competitieve, wedstrijd, zo deelt DCM in dit verslag. Collega's uit verschillende landen en met uiteenlopende expertises deelden hun inzichten en praktijkervaringen; van aardbei tot komkommer, van sierteelt tot medicinale cannabis, van stekken tot gras aanleggen, van substraten over bemesting tot biostimulanten en biocontrole.

Deze interactieve sessies stimuleerden een uitwisseling van praktische ideeën over de landen heen, waarbij wisselend gebruik in producten en ervaringen resulteerden in levendige discussies en concrete, nieuwe ideeën. "Het was inspirerend om te zien hoe de internationale teams werden gevormd over de topics heen en samenwerkten om innovatieve concepten en oplossingen te bedenken."

Het aardbeiconcept om tot een weerbare trayplant te komen ging met de hoofdprijs naar huis.

Onder het motto “work hard, play hard” werd er in de avond verder geconnecteerd in het Frans, in het Duits, in het Engels en in het Nederlands, in het DCM’s!

Vol vertrouwen vooruit
Met deze succesvolle internationale meeting achter de rug, kijkt DCM al team vol vertrouwen naar de toekomst. "We zijn ervan overtuigd dat de ideeën en inzichten die tijdens deze bijeenkomst zijn opgedaan ons in staat zullen stellen om nieuwe hoogten te bereiken en uit te blinken in onze branche."

DCM bedankt alle collega's die hebben bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst. "Voor elkaar en met elkaar, en voor onze klanten, off we go!"

Voor meer informatie:
Annelies Justé
DCM
0646-828 031
a.juste@dcmnederland.com
www.dcm-info.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.